Sonbahar’da Kuruyan Ciltler İçin Aveeno’dan İki Etkili Seri

Aveeno, sonbahar aylarında kuru ve yıpranmış ciltleri, gücünü üçlü yulaf kompleksinden alan Dermexa ve Günlük Nemlendirici serileriyle buluşturuyor.

Günlük Nemlendirici serisi, çocuk, yetişkin ve üç aydan büyük bebekleri besleyici cilt bakımı ile bir araya getiriyor. İçerdiği prebiyotik kolloidal yulaf kompleksiyle kuru ve hassas ciltleri nemlendirirken besleyen ürünler ilk andan itibaren daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor.
Dermexa serisi ise daha kuru, kaşıntılı ve atopiye yatkın ciltleri güçlendirerek, cilt bariyerinin işlevini yitirmesi ve dış faktörlere karşı savunmasız hale gelmesiyle oluşan atopik dermatite karşı etkili çözümler sunuyor. Stres, mevsim değişimleri, genetik ve alerjik atopiye karşı etkisi kanıtlanan seri, cildin derinlemesine temizlenmesini sağlarken nemi hapsediyor ve cildi yatıştırıyor.

Günlük Nemlendirici Vücut Losyonu

Hızlı emilen yapısıyla nemi hapsederek kuru ve hassas cildi besleyen vücut losyonu ilk kullanımdan itibaren nem bariyerini güçlendiriyor ve daha sağlıklı bir görünüm vadediyor. Cildin doğal mikrobiyomunu koruyor ve uzun süreli rahatlama sağlıyor. Tahriş ve cilt çatlamasının önlenmesine yardımcı oluyor, düzenli kullanımda cildi nemlendirerek yumuşak bir his bırakıyor.

Günlük Nemlendirici Krem

24 saat boyunca cildi nemlendirerek koruyan krem, zengin ve yağlı bir his bırakmayan yapısıyla rahatlatıyor ve konforlu bir his sunuyor. Cilt bariyerini güçlendirerek doğal dengesini koruyor. Hassas ciltler için dermatolojik olarak test edilen krem, günlük yüz ve vücut bakım rutinine eşlik ediyor.

Dermexa Günlük Yumuşatıcı Vücut Temizleyici

Dermatolog testleri sonucunda klinik olarak cildi kurutmadan arındırdığı kanıtlanan vücut yıkama jeli, parfüm ve sabun içermeyen formülüyle çok kuru ve atopi eğilimli ciltler için yatıştırıcı bir temizleme deneyimi sunuyor. Prebiyotik yulaf kompleksi ve seramid içeren formülü ile cildi kurutmadan arındırıyor ve ciltte nemli bir his bırakıyor.

Dermexa Günlük Yumuşatıcı Krem

Formülünde seramid ve üçlü yulaf kompleksi bulunan kremin özellikle hassas ve atopik ciltler tarafından kullanılması öneriliyor. Araştırma sonuçlarının kanıtladığı üzere çok şiddetli kuruluk şikâyeti olan ciltlerde 24 saate kadar kuruluğu önlüyor ve yumuşaklık sağlıyor.

Dermexa Hızlı ve Uzun Süreli Kaşıntı Yatıştırıcı Krem

Kuruluk ve kaşıntıya karşı anında etki eden ve uzun süreli rahatlama sağlayan balm, cildi derinlemesine nemlendiriyor. İçeriğindeki üçlü yulaf komplesi ve seramid ile el ve vücutta doğal mikrobiyom dengesini sağlamaya yardımcı olurken cilt bariyerini güçlendiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir