Starbucks’tan İmza Sonbahar Lezzetleri

O bir sonbahar ikonu; Pumpkin Spice Latte!
Balkabağı ve kahvenin mükemmel uyumunu ortaya çıkaran Starbucks’ın imza lezzeti Starbucks Pumpkin Spice Latte, buharda ısıtılmış süt ile bir araya gelen espressonun, gerçek balkabaklı özel sosu ve güz baharatlarıyla buluşması sonrasında üzerinde krema ve balkabaklı ve baharatlı karışık üst süslemesi ile servis edilen bu içecek damaklara derin bir lezzet şöleni yaşatıyor. Pumpkin Spice Latte, Iced Pumpkin Spice Latte ve Pumpkin Spice Frappuccino alternatifleriyle sevenleriyle buluşmak için mağazalarda yerini alıyor.

Balkabağı lezzetinin Cold Brew ile eşsiz buluşması; Yeni Pumpkin Cream Starbucks® Cold Brew!
Starbucks, ikonik Pumpkin Spice lezzetini Cold Brew ile birleştiriyor. Bu eşsiz lezzet; Vanilya Sweet Cream ve özel Balkabağı Sosu ile hazırlanan Pumpkin Spice aromalı soğuk köpüğün, vanilya notalarıyla tatlandırılmış Cold Brew’ün üst katmanına eklenmesiyle ortaya çıkıyor ve balkabaklı ve baharatlı karışık üst süslemesi serpilerek tamamlanıyor. Vanilya lezzetiyle hafif tatlandırılmış Cold Brew ile balkabağı kremalı köpük arasında mükemmel denge sağlayan Pumpkin Cream Starbucks® Cold Brew tüm mağazalarda misafirlerle buluşacak. Ayrıca seçili mağazalarda Pumpkin Cream Starbucks® Nitro Cold Brew seçeneğiyle de sunulabilecek.

Hem tatlı hem tuzlu muhteşem lezzet: Iced Salted Maple & Caramel Latte!
Tatlı ve tuzlu dengesini muhteşem bir lezzette yakalayan Iced Salted Maple & Caramel Latte sonbaharda serinlemekten henüz vazgeçemeyenleri lezzetiyle ferahlatmaya geliyor. Yaz tatili sonrasında şehir hayatının temposuna tatlı bir mola vermek isteyenler Iced Salted Maple & Caramel Latte’nin kremamsı ve dengeli tadıyla enerji topluyor. Süt ve Blonde Espresso ile hazırlanan içeceğin tuzlu akçaağaç sosuyla lezzeti ikiye katlanıyor. Sıcak alternatifi de bulunan içecek, enfes lezzetiyle akıllarda kalan lezzetlerden biri olmaya aday.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir