Levi’s®’ın “Daha İyisini Al Uzun Süre Giy” Kampanyasınının Lansmanı Hayata Geçiyor

Levi’s® modayı daha sürdürülebilir hale getirmek ve ürünlerin ömrünü uzatmaya yönelik misyonunu yansıtan “Daha İyisini Al Uzun Süre Giy” kampanyasının bir sonraki aşamasını hayata geçirdi. Kampanya, jeanleri geçici sezonlar yerine uzun yıllar boyunca severek giyilmesi misyonuna hizmet eden çalışmaları destekliyor.

“Kampanya, Levi’s® mirasına ve kalıcılığına değinerek geniş bir küresel kitleye hitap ediyor. Bir çift Levi’s® jean güzel “yaş alıyor”, birkaç ufak değişiklikle nesilden nesile aktarılıyor. Yıl ne olursa olsun zamansız, fonksiyonel ve modaya uygunluğunu koruyor. Bu mesaj, daha sürdürülebilir bir geleceğe nasıl katkıda bulunabileceğimizi düşündüğümüz günümüzde her zamankinden daha amacına uygun bir hale bürünüyor.” – Karen Riley-Grant, Global Pazarlama Yöneticisi.

“Daha İyisini Al Uzun Süre Giy ” kampanyası hem bir çağrı hem de bir vaat niteliği taşıyor. Tüketicilerin satın alma kararları konusunda daha bilinçli olmaları ve giysileri gelecek nesillere aktarmadan önce sık giymenin, yeniden kullanmanın ve mümkün olduğunca uzun süre gardıropta tutmanın yollarını aramaları için bir vizyon geliştiriyor. Levi’s® doğal kaynakları korumak, daha sürdürülebilir olmak için tasarım ve üretim platformlarında yenilik yapmak, döngüsel ürün ve uygulamalarla doğru ilerlemek için pek çok alanda çalışmalarına devam etmenin sözünü veriyor.

İklim, tüketim ve toplum, sürdürülebilirlik hareketinin merkezinde yer alıyor. Levi’s® bu vizyonu desteklemek adına; su tüketimini azaltan pamuklu kenevir ve organik pamuk gibi materyallere yatırım; denimde öncü Water<Less® üretimi; ikinci el ürün satış platformu SecondHand lansmanı; giysilerin onarılması ve yeniden kullanılması için mağaza içi terzi desteği gibi işlere imza atıyor. Daha da önemlisi, Levi’s® daha geniş çaplı değişimi etkilemek için öğrenimlerini ve araçlarını açık kaynak haline getiriyor. Bugün Levi’s®, endüstrinin daha döngüsel bir modele geçmesine yardımcı olmak için Fashion for Good ve Ellen MacArthur Foundation gibi ortaklar ve liderlerle birlikte çalışıyor. Levi’s® Ar-Ge laboratuvarı WellThread®, sürekli olarak kıyafetlerin ekolojik ayak izini azaltabilecek yeni radikal yollar arıyor.

“Tedarik zincirlerini yeniden yapılandırmak zaman alıyor ancak karbon ayak izi konusunda endişeli ve bizim kadar deney yapmaktan heyecan duyan ortaklarla bir araya geldik. Bu iş birlikleri, ürünlerimizin yapım aşamasında daha fazla sirkülasyon sunmamızı sağladı.” – Paul Dillinger, Başkan Yardımcısı, Global Ürün İnovasyonu Başkanı.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir